پنجشنبه بیست و پنجم تیر ماه

سرپرست هیات جودو استان البرز منصوب شد

بنا به پیشنهاد مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز و با حکم آرش میراسماعیلی، قدرت‌الله سیف به عنوان سرپرست هیأت جودو استان البرز منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون جودو، در پی استعفای عباس سلگی از سمت ریاست هیأت جودو استان البرز و با توجه به مسئولیت‌ ایشان به عنوان رییس انجمن دفاع شخصی، قدرت الله سیف به عنوان سرپرست هیأت جودو استان البرز منصوب شد.

قدرت‌الله سیف از چهره‌های مدیریتی استان البرز است که در حال حاضر به عنوان معاون سیاسی، امنیتی استانداری البرز و رئیس مجموعه ورزشی آزادی است.

در حکم آرش میراسماعیلی برای قدرت الله سیف آمده است:
با عنایت به پیشنهاد مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز و نظر به سوابق و تجربیات جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست هیأت جودو استان البرز منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و در راستای توسعه و اعتلای ورزش جودو در استان، موفق و مؤید باشید.