رئیس فدراسیون جودو در سفر به مشهد ضمن حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی جوانان و بازدید از اردوی تیمهای ملی، سخنرانی در نشست بصیرت، نشستهای تخصصی با مسئولان استانی و مدیران ورزش خراسان رضوی خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون جودو، آرش میراسماعیلی به همراه مصطفی صابر خراسانی رئیس کمیته فرهنگی فدراسیون جودو، صبح امروز سهشنبه ۱۲ خردادماه عازم مشهد شد. این سفر با هدف حضور در مسابقات انتخابی تیم جوانان، سخنرانی در نشیت بصیرت، برگزاری نشستهای هماهنگی و بررسی روند فعالیتهای جودوی استان خراسان رضوی و همچنین بازدید از اردوهای تیمهای ملی بانوان و آقایان انجام شده است.
میراسماعیلی در نخستین برنامه خود با مسئولان سازمان فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهرداری مشهد دیدار و گفتوگو کردند.
همچنین رئیس فدراسیون جودو به همراه صابر گرایلی نایبرئیس فدراسیون و رئیس هیأت جودوی خراسان رضوی، با حضور در منزل علیرضا نیکسرشت از این ملیپوش ارزنده کشور عیادت کردند. نیکسرشت بهتازگی تحت عمل جراحی کتف قرار گرفته است. وی در سوابق ورزشی خود مدال طلای المپیک دانشآموزی و همچنین مدالهای نقره و برنز رقابتهای آسیایی را به ثبت رسانده است.
بر اساس برنامهریزی انجامشده، رئیس فدراسیون جودو در ادامه این سفر با امیر زارعی، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی، دیدار و درباره مسائل مرتبط با توسعه جودو در استان گفتوگو خواهد کرد.
همچنین حضور در ضیافت شام با غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی و سخنرانی در نشست بصیرت با حضور جامعه ورزش استان از دیگر برنامههای سفر میراسماعیلی به مشهد به شمار میرود.
در این سفر آرش میراسماعیلی ضمن حضور در رقابت های انتخابی تیم جودو جوانان ایران، از اردوی مشترک تیم های ملی جودو بزرگسالان ایران و عراق که به میزبانی مشهد در جریان است، بازدید خواهد کرد.
